IRATA als internationale norm voor Rope Access

IRATA staat voor Industrial Rope Access Trade Association en vormt een uitgekiend certificerings- en kwaliteitssysteem voor werkzaamheden op hoogte. IRATA eind jaren 80 in het Verenigd Koninkrijk opgericht in samenwerking met de Britse arbeidsinspectie. Wij zijn IRATA gecertificeerd, ons member nummer is 5025/0.

TUV ISO 9001 een wereldwijde maatstaf op het gebied van kwaliteitsmanagement

De ISO 9001 norm voor kwaliteitsborging vormt decennia de internationale basis voor vele organisaties voor kwaliteitszorg en kwaliteitsmanagement. Kenmerkend voor deze norm is dat deze ongeacht de sector waarin u werkt kan worden toegepast en uitgevoerd. Omdat de norm internationaal gebruikt en ingezet wordt, is dus ook sprake van een wereldwijde maatstaf op het gebied van kwaliteitsmanagement.

VCA** TÜV VCA Certificering

Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. Het is bedoeld om veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen. VCA certificering is een veelzijdig en compleet programma waarmee wordt gecertificeerd op veiligheid, gezondheid en milieu.

SPRAT

Een SPRAT certificering geeft onmiddellijke erkenning en geloofwaardigheid voor de technici die het mogen dragen, en de bedrijven die hierin investeren. Omgekeerd zullen bedrijven die Rope Access diensten inhuren op zoek gaan naar bedrijven die werken met SPRAT certificeringen, om verzekerd te zijn van de beste technische prestaties.