INDUSTRIAL ROPE ACCES SOLUTIONS

On & Offshore
Wind

Rope access is een perfecte techniek voor de inspectie én reparatie van de bladen van windturbines en zorgt voor enorme kostenbesparingen en tijdwinst.
INSPECTIE & REPARATIE
Regelmatige inspectie van de bladen van de windturbine is bijzonder belangrijk om tijdig schade te kunnen inventariseren. Maar na een inventarisatie is snelle reparatie en onderhoud even belangrijk. 

Sky-Access is daarom niet alleen gespecialiseerd in de inspectie van de bladen van de windturbine, maar kan ook direct voorzien in het onderhoud en de nodige reparaties zoals bliksemschade, leading edge erosie, scheuren, gel-en top-coat schade of de-lamineren.
STRENGE EISEN
Sky-Access werkt met Sprat gecertificeerde technici, en is bekend met alle bijzondere veiligheidseisen. Sky-Access is TUV VCA** gecertificeerd en is hiermee een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland dat voldoet aan deze hoge eis. 

Sky-Access heeft niet alleen het VCA** certificaat, maar is tevens ISO 9001 én IRATA gecertificeerd, en werkt met opgeleid en ervaren personeel.

SKY-ACCESS CERTIFICERINGEN
ON- EN OFFSHORE
Omdat Sky-Access werkzaamheden uitvoert met behulp van een industriële touwtechniek, Rope Access, zijn de moeilijkst bereikbare windturbines toch makkelijk te inspecteren en onderhouden. Niet alleen onshore, maar ook offshore kunnen windturbines middels Rope Acces worden bereikt. 

Meestal kan er al op de dag van inspectie worden gestart met reparatie en onderhoud. Dat voorkomt stilstand en is mede daardoor bijzonder kostenefficiënt.
WERKZAAMHEDEN
BLIKSEMSCHADE
LEADING EDGE EROSIE
SCHEUREN
GEL-EN TOP-COAT SCHADE
DE-LAMINEREN
EN MEER…
NIEUWS EN PROJECTEN
HET LAATSTE NIEUWS
Nieuwe dimensie in duurzaamheid
nieuwe-dimensie-in-duurzaamheid
SkyDeck in de Offshore Industrie
Efficiënt Onderhoud van Offshore Olie- en Gasplatforms in de Noordzee
SkyDeck-systeem in actie!
We nodigen je graag uit voor een goede bak koffie op ons mooie demodeck!
1 2 3 15
KOSTENEFFICIËNT, VEILIG EN SNEL
SKY-ACCESS
INDUSTRIAL ROPE ACCESS
Rope Access werkzaamheden laten uitvoeren is in 80 tot 90% van de gevallen goedkoper dan eigen personeel op de steiger.
Sky-Access voert werkzaamheden op hoogte, of moeilijk bereikbare plekken, uit met inzet van Rope Access. Dit betekent in veel gevallen veiliger, sneller én kostenbesparend werken.

Rope Access is een volledig veilige en betrouwbare techniek voor het creëren van een veilige werkplek op hoogte en moeilijk bereikbare plekken. Met behulp van Rope Access kunnen complexe technische projecten snel en efficiënt worden uitgevoerd.
CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.