INDUSTRIAL ROPE ACCES SOLUTIONS

Skydeck
Suspended Platforms

Een innovatief, modulair werkplatform met enorme voordelen, van tijdbesparend tot het vermogen om traditionele industriële steigerprojecten te overtreffen waar ze anders niet zouden slagen.
SNEL EN EFFICIËNT
WAAROM SKYDECK
Met behulp van QuikDeck-componenten, een product gekocht bij Safway, bouwen we onze zwaar belastbare SkyDeck-werkplatforms. Wij zijn geen dealer van QuikDeck componenten en zijn niet aangesloten bij (Brand)Safway. 

Met SkyDeck® beschikt u over een werkplatform dat het werk veiliger, gemakkelijker en efficiënter maakt in vergelijking met conventionele hangende steigers.

Het biedt een breed scala aan voordelen;
Zeer snelle montage- en demontage door het unieke installatie systeem
Relatief zeer weinig verankeringen nodig, waardoor een zeer open werkruimte ontstaat
Zeer zwaar belastbaar, tot maar liefst 360kg/m2
Een laag eigen gewicht van slechts 35kg/m2
Gecertificeerd systeem voor offshore toepassingen
Ontworpen met een veiligheidsfactor 4!
Uitkragende mogelijkheden van 2,5 meter, met een toelaatbare belasting hierop van 240Kg/m2
100% dichte werkvloer
STRENGE EISEN
Met de nodige ervaring in de industrie, is Sky-Access bekend met de veiligheidseisen. Sky-Access is TUV VCA** gecertificeerd en is hiermee een van de weinige Rope Access bedrijven in Nederland dat voldoet aan deze hoge eis. 

Sky-Access heeft niet alleen het VCA** certificaat, maar is tevens ISO 9001 én IRATA gecertificeerd, en werkt met opgeleid en ervaren personeel.

SKY-ACCESS CERTIFICERINGEN
EENVOUDIGE INSTALLATIE
De platforms zijn eenvoudig te bouwen met slechts 6 verschillende componenten die geen speciaal montagegereedschap vereisen. Afhankelijk van de situatie kan er in de lucht worden gemonteerd, of op de grond worden geprefabt. Deze prefabdelen (mogelijk tot 130m2) worden vervolgens op zijn plaats gehesen.

Het SkyDeck wordt verankerd door middel van kettingen die aan de constructie worden afgehangen. Deze verankering kan bijvoorbeeld worden gecreerd door speciale balkenklemmen, slings of (in het werk) gelaste ankerpunten.

Gedurende de montage kan er zelfs 5 meter uitkragend worden gewerkt, waardoor het altijd mogelijk is de volgende ankerpunt locatie te bereiken.
TOEPASSINGEN
BRUGGEN
OFFSHORE-PLATFORMS
ONTMANTELING
ATRIUMS
KETELS EN BOILERS
BUISBRUGGEN
EN MEER…
TYPISCHE TOEPASSINGEN
Het SkyDeck heeft zich inmiddels bewezen in verschillende sectoren en toepassingen. Een aantal typische voorbeelden hiervan zijn:

ATRIUMS

zo kan er bijvoorbeeld de montage en beglazing of een renovatie worden uitgevoerd aan het glazen dak, terwijl de activiteiten (bouwwerkzaamheden of de dagelijkse kantoor-activiteiten) onder het atrium gewoon door kunnen gaan op een veilige wijze.

BRUGGEN

het SkyDeck wordt gemonteerd onder bijvoorbeeld een kanaalbrug voor het uitvoeren van renovatie, inspectie of conserveringswerkzaamheden. Denk hierbij aan locaties boven vaarwater of boven uiterwaarden, waarbij het maaiveld niet aanwezig is of niet gebruikt kan (mag) worden. Hierbij kan de scheepvaart of het verkeer tijdens de werkzaamheden ongehinderd doorgaan.

OFFSHORE PLATFORMS

Het SkyDeck wordt onderdeks gemonteerd boven zee, vanwaar vervolgens bijvoorbeeld straal- en schilder werkzaamheden worden uitgevoerd. Door de 100% dichte werkvloer is tevens het milieu beschermd tegen afkomend vuil of verfspills.

KRANEN

Het SkyDeck wordt onder de boom van de (offshore)kraan gemonteerd, zodat vervolgens onderhoud en conservering aan de kraanboom kan worden uitgevoerd.
NIEUWS EN PROJECTEN
HET LAATSTE NIEUWS
Nieuwe dimensie in duurzaamheid
nieuwe-dimensie-in-duurzaamheid
SkyDeck in de Offshore Industrie
Efficiënt Onderhoud van Offshore Olie- en Gasplatforms in de Noordzee
SkyDeck-systeem in actie!
We nodigen je graag uit voor een goede bak koffie op ons mooie demodeck!
1 2 3 15
KOSTENEFFICIËNT, VEILIG EN SNEL
HUUR SKYDECK 
ZONDER INVESTERINGEN
Rope Access werkzaamheden laten uitvoeren is in 80 tot 90% van de gevallen goedkoper dan eigen personeel op de steiger.
Sky-Access is toepassings specialist van SkyDeck, een modulair systeem dat speciaal is ontworpen voor projecten bij bruggen. 

Het innovatieve, opvouwbare werkplatform werd echter al snel een populair hulpmiddel voor offshore, onshore, infrastructurele en industriële toepassingen, met name in de petrochemische en bouwsector.

Dankzij de efficiëntie van dit systeem kunnen medewerkers de installatiepercentages verhogen ten opzichte van concurrerende systemen. 

SkyDeck is speciaal ontwikkeld om de arbeidskosten te verlagen. Een platform is gebouwd in 25% van de bouwtijd van een conventionele hangende steiger, en de componenten kunnen eenvoudig door één persoon worden verwerkt.
CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.