INDUSTRIAL ROPE ACCES SOLUTIONS

On- en offshore industrie- 
infra- en utiliteit

Werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud op hoog niveau met gecertificeerde technici, gespecialiseerd in de Industrie en Offshore Oil & Gas sector.
SNEL EN EFFICIËNT
OIL & GAS TEAMS
Werkzaamheden omvatten montage en demontage, laswerkzaamheden, NDT, G6 lassen, bolt tensioning, speciale hijstechnieken, reddingsteams, schilderwerk en inspectie van schilderwerk, heat treatment en meer.

We werken met eigen, gecertificeerde en dedicated Oil & Gas teams. Van de verschillende technische specialisten worden speciale teams samengesteld, op maat voor de benodigde werkzaamheden.
Rescue teams
Bij het uitvoeren van werkzaamheden in besloten ruimten, is een opdrachtgever verplicht doeltreffende maatregelen te nemen om een evacuatie of redding van de betreders mogelijk te maken binnen een acceptabele tijd.

De specialisten van Sky-Access zijn allen getraind in het uitvoeren van reddingen door middel van touwtechniek, ofwel rope access. Een aantal van deze personen zijn zeer ervaren in het opzetten van reddingsystemen voor medewerkers binnen besloten ruimten. Daarmee is een medewerker ervan verzekerd dat deze in geval van een incident zeer snel en veilig uit de besloten ruimte kan worden gehaald.

Gezien het niet in onze aard past, om de hele dag naar andere mensen te kijken die aan het werk zijn, zullen onze rescue teams ook zeker een handje helpen waar dit mogelijk is!

Daarmee zijn onze rescue teams een zeer waardevolle aanvulling voor de veiligheid van uw medewerkers en contractoren, naast bijvoorbeeld een mangatwacht en alle preventieve voorzieningen en vergunningen.

WERKZAAMHEDEN
MONTAGE EN DEMONTAGE
LASWERKZAAMHEDEN
NDT
G6 LASSEN
BOLD TENSIONING
SPECIALE HIJSTECHNIEKEN
REDDINGSTEAMS
SCHILDERWERK
INSPECTIE SCHILDERWERK
HEAT TREATMENT
NDO
(TANK-)INSPECTIES
CONSTRUCTIEWERK
STRAAL- EN SCHILDERWERK
EN MEER…
NIEUWS EN PROJECTEN
HET LAATSTE NIEUWS
Nieuwe dimensie in duurzaamheid
nieuwe-dimensie-in-duurzaamheid
SkyDeck in de Offshore Industrie
Efficiënt Onderhoud van Offshore Olie- en Gasplatforms in de Noordzee
SkyDeck-systeem in actie!
We nodigen je graag uit voor een goede bak koffie op ons mooie demodeck!
1 2 3 15
Onshore industrie, 
infra en utiliteit
Binnen de onshore industrieën werken we met verschillende teams, variërend in grootte en steeds afgestemd op het project. Daarbij zorgt Sky-Access er voor dat er op het project de juiste ervaren en gekwalificeerde technici worden ingezet.

De technische werkzaamheden zijn zeer breed. Enkele voorbeelden hiervan zijn: laswerkzaamheden, NDO-inspecties, werktuigbouwkundige werkzaamheden, stralen en schilderen, isolatie, rigging en lifting, torque & tensioning, flenstechniek, heat treatment enzovoort.
SKY-ACCESS CERTIFICERINGEN
 • Langlopende CUI projecten

  Corrosion under insulation projecten, waarbij de teams installaties en leidingen inspecteren op corrosie, waar nodig isolatie en schalen repareren, verwijderen en monteren en de aanwezige corrosie locaties conserveren. Hierbij wordt vaak gewerkt in

  Nauwe samenwerking met de inspecteurs van de klant, zodat deze de integriteit van hun installaties kunnen garanderen.
 • Kabelwerkzaamheden en tracing

  De technici van Sky-Access werken, vaak in samenwerking met de vaste contractor voor elektrische installaties en heating, aan het trekken van kabels of het monteren van tracing op die locaties waar de contractor zelf niet kan komen, of waar stellingen en hoogwerkers niet mogelijk zijn (of veel te kostbaar in relatie tot de werkzaamheden).
 • Tank inspecties en onderhoud

  De toegewijde teams van Sky-Access op het gebied van tank onderhoud zijn ervaren in diverse werkzaamheden op- en in tanks en silos. Hierbij valt te denken aan reiniging, conservering, onderhoud aan sprinklersystemen en NDO-inspecties. Een mooi voorbeeld hiervan is het uitvoeren van lasonderzoek binnen in een gasbol. Met onze unieke systemen kunnen wij op de eerste werkdag al beginnen met het onderzoek aan de lassen. 

  Dit is een enorme tijd- en kostenbesparing ten opzichte van het bouwen van een stelling in een dergelijke grote boltank. Wanneer indicaties worden aangetroffen, worden deze direct door het team gerepareerd volgens de vooraf afgestemde procedures.
 • Werkzaamheden binnen de voedsel industrie

  Allerhande werkzaamheden binnen de voedsel industrie worden uitgevoerd door de technici van Sky-Access, waarbij we altijd rekening houden met de strenge geldende hygiene eisen. 

  Zo hebben we speciaal voor dit soort locaties een uitrusting gereserveerd, welke alleen in dergelijk omgevingen wordt gebruikt en extra grondig wordt gereinigd.
KOSTENEFFICIËNT, VEILIG EN SNEL
Multiskilled offshore teams
Voor de offshore industrie, bijvoorbeeld Oil & Gas of transformator platforms, zet Sky-Access multi skilled rope access teams in. Deze teams zijn, afgestemd op de scope, samengesteld uit specialisten met verschillende disciplines. Daardoor is de belangrijke kennis en kunde binnen het team aanwezig, en werken zij samen om uitgebreide technische scopes op een kwalitatieve en efficiënte wijze aan te pakken. Denk bij een dergelijk team bijvoorbeeld aan een lasser, plaatwerker, NDO inspecteur en een straal- en schilder specialist.

Hierdoor is binnen 1 team de benodigde certificering, kennis en kunde gedekt waarvoor anders meerdere partijen nodig zijn. Uiteraard beschikken al deze teamleden ook over de rope access competenties!
CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.