Sky-Wind Energy Vlieland

ONDERHOUD OP HOOGTE

Sky-Access biedt veilige, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor technische werkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties, zoals op hoogte en besloten ruimten, door middel van rope access. Sky-Wind Energy Vlieland. 
NEEM CONTACT OP
BEKIJK ONZE VIDEO
OVER ONS BEDRIJF
TECHNISCHE SPECIALISTEN
Sky-Access BV maakt zich door middel van industriële touwtechniek, Rope Access, sterk in het uitvoeren van technische werkzaamheden. Sky-Wind Energy Vlieland.

Onze voornaamste disciplines en expertises zijn montage en demontage, werktuigbouwkundige werkzaamheden, laswerkzaamheden, NDO inspecties, tank onderhoud, constructiewerk, straal- en schilderwerk, blade repair en blade inspectie. We voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit in de on- en offshore industrieën, on- en offshore windsector, maritieme sector, infra- en utiliteit
LEES MEER...
SKY-ACCESS CERTIFICERINGEN
NIEUWS EN PROJECTEN
HET LAATSTE NIEUWS
Nieuwe dimensie in duurzaamheid
nieuwe-dimensie-in-duurzaamheid
SkyDeck in de Offshore Industrie
Efficiënt Onderhoud van Offshore Olie- en Gasplatforms in de Noordzee
SkyDeck-systeem in actie!
We nodigen je graag uit voor een goede bak koffie op ons mooie demodeck!
1 2 3 15
Veilig, efficiënt en kosteneffectief
SKY-ACCESS
INDUSTRIAL ROPE ACCESS
Naast de voordelen van een hogere veiligheid door minder blootstelling aan risicovolle omgevingen, een hogere efficiëntie in combinatie met een lagere belasting op uw processen door kortere doorlooptijden zijn de werkzaamheden in 90% van de gevallen ook nog eens goedkoper uit te voeren door onze rope access specialisten in vergelijking met conventionele methoden zoals bijvoorbeeld stellingen. Sky-Access bereikt de werkplekken op hoogte of in besloten ruimten door middel van rope access, én voert de werkzaamheden daar ook direct uit.

Bij ieder project beoordelen onze projectleiders de situatie, en bepalen de beste methodieken en werkwijzen. Sky-Access voert al haar rope access werkzaamheden uit conform de IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) norm uit, en is inmiddels meer dan 15 jaar een IRATA gecertificeerd bedrijf. Door onze ervaren rope access specialisten, het werken conform de wereldwijd erkende IRATA norm en onze technische know-how zorgen voor het veilig, efficient en kosteneffectief uitvoeren van complexe technische projecten. Sky-Wind Energy Vlieland.
CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.