PROJECTEN.
KLIMMENDE TECHNICI IN ACTIE BIJ CZ TILBURG

Als “huisinstallateur” van zorgverzekeraar CZ kom je af en toe voor niet alledaagse uitdagingen te staan. Het CZ gebouw in Tilburg beschikt namelijk over een prachtig hoog atrium met een glazen kap, waarvan de verlichting moest worden vervangen. Aan Unica Oosterhout de schone taak dit te verzorgen. Maar hoe kom je daar? We vonden de oplossing bij de klimmende technici van Sky Access.
Waar kun je beter gevaarlijke stunten uithalen dan bij een zorgverzekeraar? De mannen van Sky Access maakten zich dan ook geen enkele zorgen toen ze op ca. 12 meter hoogte de armaturen van de verlichting loskoppelden. Doorgaans hangen ze op 80 meter hoogte aan een windmolen, dus dit moet een peulenschil zijn geweest voor elektrotechnisch geschoolde klimspecialisten.
Sky Access demonteerde armaturen en takelde ze naar beneden, waar Unica monteurs Ralph Kapitein, Roy de Wijs, Danny Krijnen en Mitchel Noorland de lampen en waar nodig vsa vervingen. Vervolgens werd alles weer naar boven getakeld en gemonteerd door de aan het dak hangende monteurs.  Contractbeheerder Eddy Stoop over het project. “CZ vroeg ons mee te denken over een oplossing die het arbeidsproces zo min mogelijk zou verstoren. Het bouwen van een steiger zou voor geluidsoverlast zorgen, tijdrovend zijn, een afdeling bezetten en mogelijk beschadigingen toebrengen”. Assistent Contractbeheerder Arnold Schumacher voegt toe: “Met deze inventieve oplossing hadden we maar 1 week nodig in plaats van 3, hebben we een mooi schouwspel te zien gekregen en onze opdrachtgever naar tevredenheid geholpen”.

CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.