PROJECTEN.
QUIKDECK NETWERKBIJEENKOMST

Op 26 januari 2017 was er een productpresentatie en netwerkbijeenkomst, georganiseerd samen met onze samenwerkingspartner SkyDeck Europe. Deze bijeenkomst vond plaats op de QuikDeck® trainingslocatie bij Delta Safety Training in Rotterdam.

Sprekers

Het was een prachtige bijeenkomst die geheel in het teken stond van het kennismaken met QuikDeck®, het modulair hangend platform. De volgende sprekers inspireerden de aanwezigen met hun kennis en ervaringen met het product.

  • Jerry Dolly, Director Product and Service Management Bridge Division & QuikDeck
  • Ronald Hakenberg, Maintenance Supervisor van ONEgas
  • Ronny van Baal, CEO SkyDeck Europe

De bijeenkomst werd bezocht door genodigden uit de bouw, olie en gas, industrie, infra en overheid.

Demonstratie QuikDeck platform

Op de locatie was een QuikDeck platform gebouwd en toegankelijk gemaakt voor alle genodigden. Dit gaf iedereen de gelegenheid het met eigen ogen te zien en te voelen. Sky-Access is montage partner van SkyDeck Europe, was aanwezig voor vragen met betrekking tot de installatiemogelijkheden van QuikDeck.

Netwerk

Er was tijdens het diner ruim de gelegenheid om met elkaar contacten te leggen en die mogelijkheid werd ten volle benut. Een goede ontvangst en een prima maaltijd maakten de netwerkbijeenkomst tot een plek waar mooie verbindingen tot stand zijn gekomen.
Zo is Ronald Hakenberg geïnspireerd geraakt door de presentatie van Jerry Dolly, over de geschiedenis en de al opgedane ervaringen met QuikDeck. Ronald gaat onderzoeken of ook in Nederland onderhoud en drilling gecombineerd kan worden. Jerry staat hem graag terzijde in dit onderzoek, zo blijkt uit de gevoerde gesprekken.

Sky-Access & SkyDeck Europe

Sky-Access en SkyDeck Europe zetten gezamenlijk een mooi product in de markt die tijdbesparend en daarmee kostenbesparend is. Zij zitten graag met u aan de tafel vanaf het eerste moment om een onderhoudsklus zo efficiënt mogelijk uit te voeren.
Niet enkel de productpresentatie en de mogelijkheid tot netwerken hebben deze dag tot een succes gemaakt. De genodigden hebben daar een groot aandeel in, door hun aanwezigheid, interesse en de positieve reacties die we hebben ontvangen. Wij bedanken hen dan ook hartelijk voor hun komst en graag tot een volgende keer!

CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.