PROJECTEN.
TECHNISCH GESCHOOLDE MEEWERKENDE VOORMANNEN ZONDER HOOGTEVREES
Functieomschrijving

Je werkt mee en neemt de leiding over een aantal werknemers en je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Natuurlijk houd je ook je collega’s gemotiveerd en je stimuleert ze daarin. Je houd je bezig met de meest uiteenlopende technische werkzaamheden, op hoogte.

Profiel

Je bent een communicatief vaardige en stressbestendige werknemer die problemen kan analyseren en oplossen. Je bent W-technisch geschoold en hebt ervaring in industriële techniek. Je hebt geen moeite om onregelmatig te werken, waarbij je regelmatig een aantal weken van huis bent, in binnen- of buitenland. Je kunt leidinggeven aan een groep werknemers, spreekt accentloos ABN en vloeiend Engels, bent sportief, flexibel, eager om te leren, durft te vragen, weet van aanpakken én je hebt geen hoogtevrees.

Geboden

Een bijzonder afwisselende en dynamische baan. Goede verdiensten en doorgroeimogelijkheden. In de eerste drie maanden die je bij ons werkt, krijg je meerdere opleidingen. Je werkt in een klein, vast team aan uitdagende projecten bij een internationaal opererend bedrijf. Ter zijner tijd kun je een telefoon en een auto van de zaak verwachten.

CONTACT OPNEMEN
Bel naar +31 (0)88 – 12 33 600, óf vul hier het formulier in, dan wordt u teruggebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.